top of page

Houseboat Kerkdriel

Kerkdriel, Nederland

For sale

€ 182.500

Beschrijving 

Verkoper

Sander Lagerweij

Houseboat Kerkdriel, een custom-build houseboat aangepast aan uw wensen! Samen met onze adviseurs en in samenspraak met de bouwer gaan we op zoek naar de vormgeving, indeling en maatvoering die bij u past. U staat zelf aan het roer bij de bouw van uw ideale waterwoning!

De door SL Boats gebouwde Houseboats zijn volledig in Nederland vervaardigd en overtreffen de concurrentie als het gaat om hoogwaardigheid en duurzaamheid.


De basis bestaat uit twee gecompartimenteerde RVS drijvers welke middels een RVS tussenbak met elkaar verbonden zijn en één solide geheel vormen. De machinaal gevormde RVS compartimenten worden door een lasrobot met elkaar verbonden en aansluitend per segment afgeperst en gecontroleerd.


De opbouw bestaat uit een zeer solide Light Steel Frame voorzien van hoogwaardige isolatie en kunststof kozijnen uitgerust met HR++ beglazing. Wat betreft de motorisering kunt u kiezen uit een elektrische aandrijving of een brandstofvariant, de voorbereiding voor een boegschroef is standaard aanwezig en ook navigatieverlichting is standaard gemonteerd.


Buitenom is het schip afgewerkt met een zwarte stootrand, aluminium railing,  4 RVS bolders en vol-kern kunststof terrasdelen. Standaard word deze houseboat geleverd met keuken en badkamer, maar ook een volledig gemeubileerde versie behoord tot de mogelijkheden. Kortom een Nederlands kwaliteitsproduct voor een concurrerende prijs!


Gaat uw interesse uit naar een andere indeling, heeft u specifieke wensen wat betreft interieur of exterieur-styling of heeft u de voorkeur voor een grotere of kleine versie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden en nemen u mee in het bouwproces.


Prijsvoorbeeld betreft getoonde houseboat in de maatvoering 12.00 x 4.50 mtr. en specificaties/uitrusting zoals omschreven. Exclusief motorisering/vaarpakket & meubilering.Ligplaatsen op diverse locaties in Nederland beschikbaar, alleen in combinatie met aanschaf van een SL Houseboat.

0611114906

Eigenschappen

Aantal kamers:

Afmeting:

Bouwjaar:

3

50 m2

Locatie

Kerkdriel, Nederland

Benieuwd naar meer? Neem contact op!

Bedankt voor het invullen van het formulier, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

bottom of page