top of page

Houseboat zonSLag

Renswoude, Nederland

For sale

€ 107.500

Beschrijving 

Verkoper

Sander Lagerweij

We zijn verheugd om onze nieuwste houseboat aan te kondigen, volledig afgerond en klaar om te schitteren. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in deze prachtige schoonheid en te ontdekken wat ze te bieden heeft.


Deze houseboat is uitgerust met een RVS ponton met de afmetingen 9 bij 4,5 meter, een stalen frame en prachtige aluminium kozijnen.


De woonkamer is voorzien van een keuken met een inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap, recirculatie, standaard werkblad met spatrand, wasbak met standaard kraan en een onderbouwkoelkast. Daarnaast beschikt de houseboat over een gezellige slaapkamer met twee ruime hangkasten en een badkamer met een douche cabine van 800x800 liter, wastafel, toilet met sanibroyeur en watervaste Fibo wandbeplating.


Elke ruimte is voorzien van een strak wit spanplafond onder het stalen frame, wat zorgt voor een aangename akoestiek. De elektrische warmwaterboiler van 80 liter zorgt ervoor dat u kunt genieten van heerlijke douches.


Voor extra luxe en comfort bieden we een maritiem pakket aan, waarmee u zonnepanelen, elektrische motoren, een stuurinrichting en een ballustrade aan de buitenzijde kunt toevoegen.


Kortom, onze houseboat biedt alle luxe en comfort die u nodig heeft voor een fantastische tijd op het water. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en prijzen! We staan klaar om uw dromen van een buitengewone houseboat-ervaring werkelijkheid te laten worden.


0611114906

Eigenschappen

Aantal kamers:

Afmeting:

Bouwjaar:

3

38 m2

Locatie

Renswoude, Nederland

Benieuwd naar meer? Neem contact op!

Bedankt voor het invullen van het formulier, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

bottom of page