top of page

Sloep Maxima 550

Scherpenzeel, Nederland

For sale

€ 24.750

Beschrijving

Ontdek de ultieme vaarervaring met de sensationele 2021 Maxima 550 sloep met een krachtige Suzuki 30 pk motor en powertrim!


Deze sloep verkeert in uitstekende staat en wacht op zijn nieuwe avontuurlijke eigenaar. Met zijn buiskap voorzien van een duurzaam RVS frame en een handig achterzeil met opberghoes, biedt deze sloep bescherming tegen alle weersomstandigheden. De donkere kleur van de binnenschaal straalt elegantie en stijl uit, waardoor je altijd in stijl over het water glijdt.


Geniet van de geavanceerde Garmin Striker 4 GPS dieptemeter, die je moeiteloos de juiste koers laat bepalen en ervoor zorgt dat je nooit meer verdwaalt op het water. Ontspan en koester de zon op het comfortabele zonnebedset, terwijl je vaarervaring naar een hoger niveau wordt getild dankzij de luxe extra's aan boord.


De Maxima 550 sloep wordt geleverd met een Pega SH750 trailer, zodat je direct kunt genieten van het varen zonder gedoe. Je hebt alles wat je nodig hebt om direct het water op te gaan! De nieuwprijs van deze complete set bedroeg in 2021 € 30.500.


De motor heeft op 19 juni 2023 een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad, waardoor er slechts 50 uur mee gevaren is. Met deze sloep profiteer je van een praktisch nieuwe motor en kun je genieten van een ongeëvenaarde vaarervaring.


Grijp nu je kans om de 2021 Maxima 550 sloep met Suzuki 30 pk motor te bemachtigen en ervaar de ultieme vrijheid en plezier op het water. Deze unieke kans mag je absoluut niet missen! Neem vandaag nog contact op of doe een goed bod en maak van je dromen werkelijkheid.

Gegevens verkoper

Sander Lagerweij

0611114906

Eigenschappen

Soort

Sloep

Aantal kamers

Aantal m2

Bouwjaar

Locatie

Scherpenzeel, Nederland

Benieuwd naar meer? Neem contact op!

Bedankt voor het invullen van het formulier, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

bottom of page