top of page

HBM Ticra

Renswoude, Nederland

For sale

V.a. € 35.000

Beschrijving 

Verkoper

Sander Lagerweij

Ben jij op zoek naar een kampeerervaring die net dat beetje extra biedt? Dan is het tijd om te kijken naar de houseboats Ticra! Met onze houseboats heb je alle gemakken van een modern huis, gecombineerd met de vrijheid van het water. En het beste is: je kunt varen waar je maar wilt!


Onze houseboats zijn uitgerust met een volledig functionele keuken en comfortabele bedden. En met een kleine sanitaire ruimte hoef je niet op zoek naar openbare faciliteiten. De houseboat is gemaakt van hoogwaardig grenen met dikke wanden en een waterdichte dakbedekking. Daarnaast kun je kiezen voor extra opties, zoals een antraciet dakbedekking, een vlonder en een extra raam in de sanitaire ruimte.


Met een houseboat Ticra ben je verzekerd van een unieke en onvergetelijke outdoor ervaring. En met de vrijheid om te varen waar je wilt, kun je echt genieten van de natuur om je heen. Wacht niet langer en schaf jouw eigen houseboat Ticra aan!


Ps. de houseboat Ticra kan uitgevoerd worden met PE-drijvers en RVS-drijvers. De prijs voor de houseboat met PE-drijvers is € 32.500. De prijs voor de houseboat met RVS-drijvers is € 55.000.

0611114906

Eigenschappen

Aantal kamers:

Afmeting:

Bouwjaar:

2

21,6

2023

Locatie

Renswoude, Nederland

Benieuwd naar meer? Neem contact op!

Bedankt voor het invullen van het formulier, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

bottom of page