top of page

Funboot

Oud Gastel, Nederland

For sale

V.a. € 49.500

Beschrijving 

Verkoper

Sander Lagerweij

Maak kennis met de Funboot, nu verkrijgbaar bij de Housebotenmakelaar! Deze houseboat is perfect voor avonturiers die op zoek zijn naar comfort en stijl op het water.


Bekijk de indrukwekkende specificaties hieronder:

- De buitenzijde van de Funboot is volledig vervaardigd uit duurzaam polyester, wat zorgt voor een moderne en strakke uitstraling.

- Met een opbouw van 6.53x3.00m en een ruim dak van 7.60m biedt deze houseboat voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het leven op het water.

- Dankzij de uitstekende isolatie ben je verzekerd van een comfortabel verblijf. Het dak is voorzien van een isolatielaag van 65mm, de wanden zijn 80mm geïsoleerd en de vloer maar liefst 100mm.

- Geniet van het prachtige uitzicht door de 4 grote kunststof ramen met HR++ isolatieglas. Daarnaast zijn er 2 kleine ramen van dezelfde kwaliteit aanwezig.

- Veiligheid staat voorop! De dubbele deuren zijn gemaakt van kunststof met HR++ veiligheidsglas, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je tijd aan boord.

- De Funboot is voorzien van pvc vloerbedekking, wat niet alleen stijlvol is maar ook eenvoudig te onderhouden.

- Het slaapvertrek is half afgesloten en biedt een comfortabel koudschuim matras van 1.40x2.00, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust op het water.

- De keuken is uitgerust met een koelkast, spoelbak en kraan, waardoor je gemakkelijk maaltijden kunt bereiden en jezelf kunt voorzien van verfrissende drankjes.

- Ontspan en verfris jezelf in de polyester badkamer, compleet met een douche en toilet, zodat je alle nodige faciliteiten aan boord hebt.

- Last but not least, het overdekte terras van de Funboot is voorzien van prachtige douglas terrashekjes, die een warme en natuurlijke sfeer creëren. Geen RVS, maar pure charme!


Wacht niet langer en maak je droom van het leven op het water werkelijkheid met de Funboot. Neem contact op met de Housebotenmakelaar voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

0611114906

Eigenschappen

Aantal kamers:

Afmeting:

Bouwjaar:

2

20 m2

Locatie

Oud Gastel, Nederland

Benieuwd naar meer? Neem contact op!

Bedankt voor het invullen van het formulier, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

bottom of page