top of page

Houseboat Budget Bay

Huizen, Nederland

For sale

€ 50.000

Beschrijving 

Verkoper

Sander Lagerweij

Ontdek "Budget Bay" Houseboat


Dit is de perfecte oplossing voor diegenen die dromen van een eigen, betaalbare woning op het water. Onze casco houseboats combineren kwaliteit, duurzaamheid en stijl, waardoor u de vrijheid heeft om uw drijvende huis naar wens vorm te geven.


Hoogwaardige casco constructie:

Elke "Budget Bay" houseboat is zorgvuldig ontworpen om zowel wind- als waterdicht te zijn, gebouwd met een sterk stalen frame en 6 cm dikke sandwichpanelen. Deze solide basis zorgt voor een duurzame en veilige woonervaring op het water.


Aanpasbare designopties:

Kies uit een divers palet van 4 houtlook kleuren of 10 andere moderne kleurvarianten. Hiermee kunt u uw houseboat personaliseren om perfect aan te sluiten bij uw stijl en voorkeuren.


Geoptimaliseerde isolatie:

De optie om de binnenzijde naar eigen inzicht te isoleren biedt uitstekende mogelijkheden voor temperatuurregeling. Dit maakt onze houseboats ideaal voor verhuur of bewoning in zowel de zomer als de winter.


Hoogwaardige afwerking:

Elke houseboat is uitgerust met kwalitatieve kunststof ramen, deuren en kozijnen, allen voorzien van dubbelglas. Dit verhoogt niet alleen de energie-efficiëntie maar draagt ook bij aan het comfort aan boord.


Stabiel en betrouwbaar:

De stabiliteit wordt gewaarborgd door een robuust ponton met 3 drijvers, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare basis van uw drijvende huis.


Scherp geprijsd:

Met een richtprijs van ongeveer €50.000,- exclusief btw, af Huizen, biedt "Budget Bay" een betaalbare oplossing voor uw droomhuis op het water.


Persoonlijke begeleiding en maatwerk: Bezoek onze locatie in Huizen om een realistische indruk te krijgen van wat wij bouwen. Samen met onze tekenaar kunt u uw specifieke wensen bespreken en werken we toe naar een op maat gemaakte houseboat tegen een aantrekkelijke prijs.


0611114906

Eigenschappen

Aantal kamers:

Afmeting:

Bouwjaar:

3

30,6 m2

Locatie

Huizen, Nederland

Benieuwd naar meer? Neem contact op!

Bedankt voor het invullen van het formulier, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

bottom of page