top of page

Houseboat Waterrijk

Jachthaven Sneekermeer, Paviljoenwei, Offingawier, Nederland

For sale

Vanaf € 225.000

Beschrijving 

Verkoper

Sander Lagerweij

Wauw, wij hebben iets bijzonders in de aanbieding! Maar liefst drie exclusive houseboats in Nijesyl zijn nu te koop. Deze houseboats behoren tot de meest luxe die wij momenteel in ons assortiment hebben. Met een oppervlakte van maar liefst 75 m2 zijn deze houseboats geheel zelfvoorzienend en voorzien van alle gemakken.


De RVS ponton van 15 bij 5 meter geeft deze houseboats een moderne en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn de houseboats geheel onderhoudsvrij en hebben een ruime woonkamer met luxe keuken, inclusief airco die ook kan verwarmen. Met drie slaapkamers en een betegelde badkamer met alle benodigde faciliteiten, bieden deze houseboats comfort en luxe.


Met een dakterras en stalen trap kunt u genieten van het uitzicht en de omgeving. De gepoedercoat en gegalvaniseerde hekwerken zorgen voor een veilige en moderne afwerking. Alle wanden en plafonds zijn voorzien van scan- en sauswerk en de PVC klikvloer met plinten zorgt voor een strakke afwerking. Met een vost vrije buitenkraan en 8 zonnepanelen Mono 400 WP per paneel inclusief omvormer, zijn deze houseboats ook nog eens milieuvriendelijk.


Het is ook mogelijk om een ligplaats te huren in de Jachthaven Nijesyl. Houd er wel rekening mee dat er geen vaarpakket bij de prijs is inbegrepen. Het is echter wel mogelijk om deze bij te bestellen.

Bent u benieuwd naar alle specificaties van deze bijzondere houseboats? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.


0611114906

Eigenschappen

Aantal kamers:

Afmeting:

Bouwjaar:

5

75 m2

Locatie

Jachthaven Sneekermeer, Paviljoenwei, Offingawier, Nederland

Benieuwd naar meer? Neem contact op!

Bedankt voor het invullen van het formulier, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

bottom of page