top of page

Marina den Oever

jachthaven, Marina Den Oever B.V., Noorderdijkweg, Wieringerwerf, Nederland

For sale

Op aanvraag

Beschrijving 

Verkoper

Sander Lagerweij

Welkom aan boord van "Marina den Oever" - Uw Ultieme Waterleven Ervaring!

Stap in een wereld van luxe, comfort en avontuur met de Nederlandse houseboat "Marina den Oever." Deze CE-gecertificeerde houseboat voldoet aan strenge Europese veiligheids- en prestatie-eisen en biedt u de perfecte combinatie van kwaliteit en vrijheid op het water.


Waarom "Marina den Oever"?

  1. Topkwaliteit & Veiligheid: Officieel CE-gecertificeerd, voldoet deze houseboat aan de hoogste normen voor veiligheid en prestaties.

  2. Prachtig Exterieur: Het robuuste ontwerp met kunststof kozijnen en HR++ beglazing biedt duurzaamheid en een panoramisch uitzicht.

  3. Luxe Interieur: Geniet van een ruime woonkamer met open keuken, twee comfortabele slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. De moderne keuken is volledig uitgerust. Het stijlvolle interieurpakket van Prominent voegt een vleugje elegantie toe met luxe zitmeubelen en boxspringbedden.


Idyllische Locatie in Den Oever

De jachthaven van Den Oever, de thuisbasis van "Marina den Oever," biedt moderne faciliteiten zoals aanlegsteigers en stroomaansluitingen, waardoor uw verblijf moeiteloos en aangenaam is. De omgeving biedt tal van recreatiemogelijkheden, van vissen tot ontspannen wandelingen langs de waterkant.


Een Slimme Investering

"Marina den Oever" biedt niet alleen een unieke levensstijl op het water, maar ook een kans op winstgevendheid. Of u nu overweegt te investeren in recreatief onroerend goed of deze houseboat als een unieke vakantiebestemming wilt aanbieden, de veelzijdigheid en aantrekkingskracht van "Marina den Oever" maken het een slimme investering. Genereer inkomsten en deel de magie van het waterleven met anderen.


Instapprijs & Maatwerk

De instapprijs voor "Marina den Oever" is €159.750 exclusief BTW, met afmetingen van 10 bij 4,5 meter. Deze houseboat kan op korte termijn voor u worden gebouwd. Andere afmetingen zijn ook mogelijk om aan uw specifieke wensen te voldoen.


Ervaar de Magie van "Marina den Oever"

Ontdek de serene sfeer en het maritieme gemeenschapsgevoel in Den Oever. Met "Marina den Oever" geniet u van een luxueuze en avontuurlijke levensstijl, omringd door de schoonheid van het water. Wacht niet langer en ervaar zelf het comfort, de vrijheid en de betovering van leven op de golven.


Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw droom van wonen op het water werkelijkheid te maken!

0611114906

Eigenschappen

Aantal kamers:

Afmeting:

Bouwjaar:

3

75

2024

Locatie

jachthaven, Marina Den Oever B.V., Noorderdijkweg, Wieringerwerf, Nederland

Benieuwd naar meer? Neem contact op!

Bedankt voor het invullen van het formulier, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

bottom of page