top of page

HDPE drijvers

Renswoude, Nederland

For Sale

Op aanvraag

Beschrijving

Bij Housebotenmakelaar bieden we hoogwaardige pontons aan die perfect zijn voor diverse toepassingen, zowel op het water als op het land. Onze drijvers zijn gemaakt van UV-bestendig HDPE en zijn uitzonderlijk sterk en corrosiebestendig, zelfs tegen agressieve vloeistoffen en zout water.


Onze drijvers zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder modellen met een standaard vorm en modellen met een schuine boeg. Beide typen bieden we aan op maat, zodat ze precies aansluiten bij jouw specifieke behoeften en projectvereisten.


Onze drijvers worden geleverd met alle benodigde accessoires, zoals koppelschijven en RVS schroeven, evenals reststukken die kunnen worden gebruikt voor extra vloeroplegging. Ze hebben geen antifauling of anodes nodig en zijn bestand tegen ijsschotsen. Dankzij hun robuuste constructie kunnen ze op alle plekken worden vastgeschroefd zonder verlies van drijfvermogen, waardoor ze ideaal zijn voor diverse omstandigheden en toepassingen.

Enkele kenmerken van deze pontons zijn:

  • Loeisterk: Kan zware belastingen aan zonder beschadigingen.

  • Lichtgewicht: Gemakkelijk te hanteren en te installeren.

  • Veelzijdig Gebruik: Geschikt als fundering op het land door de goede drukverdeling en lage gewicht.

  • Corrosiebestendig: Bestand tegen de meeste agressieve vloeistoffen en zout water.


Heb je vragen of wil je onderhandelen? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw project. We hebben al succesvolle leveringen achter de rug en zijn klaar om met jouw opdracht aan de slag te gaan. Mis deze kans niet en investeer in één van de beste pontons op de markt!

Verkoper

Sander Lagerweij

0611114906

Eigenschappen

Soort:

HDPE ponton

Afmeting:

Custom build

Locatie

Renswoude, Nederland

Benieuwd naar meer? Neem contact op!

Bedankt voor het invullen van het formulier, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

bottom of page